Thursday, November 19, 2015

Welcome


International Trans Art and Culture Night

20 oktober 20:00 - 3:00

Jungle
Tweede van Swindenstraat 26
Amsterdam

Tickets

 https://www.eventbrite.nl/e/tickets-international-trans-art-and-culture-night-38002611835

Veiligheidspact tegen Discriminatie

 Op 1 oktober 2017 liep ons team mee met het bloementocht. Onze voorzitter Yvo Manuel Vas Dias ondertekende het Veiligheidspact tegen Discriminatie.


 
 Coming Out Day 2017 Trans and Proud.

 
De Lellebel, TransAmsterdam, Mariposa, Stichting Lellebel en stichting Transgenders Noord Holland organiseren samen de Coming Out Day 2017 Trans and Proud. 
 
We gaan bloemen en informatie uitdelen aan het publiek. Doe je mee?

Verzamelen 11 oktober om 16:00 uur bij de Lellebel Utrechtsestraat 4 AmsterdamYes To True Colours
 I Sustain Beauty project #yestotruecolours campagne transgender beauty week
 
Bij Davines en [comfort zone] geloven ze dat kracht, uniekheid, eigenheid en zelfvertrouwen de basis zijn van schoonheid, dat je mooi bent in welke vorm dan ook. Daarom organiseren ze een #yestotruecolours week: een sustainable beauty initiatief dat erop is gericht om iedere unieke transgender in de zoektocht naar zichzelf een moment van ontspanning en berusting te geven.

Dit doen ze niet alleen, maar samen met Davines en [comfort zone] salons, die je een warm welkom geven en je een professionele hair of skin care behandeling laten ervaren, afgestemd op jou en jouw behoeftes. 

Voel je vrij via de website http://www.yestotruecolours.com/ contact op te nemen met een van de salons en een speciale true colours treatment te boeken in de week van 22 tot en met 27 januari. Deze speciale treatment wordt je gratis aangeboden door de deelnemende salons op de website hieronder.

 http://www.yestotruecolours.com/


InClusion


Vrijdag 27 Oktober, 24 November en 29 december 2017

Manor Hotel Linneaustraat 89 Amsterdam

Aanvang 21:00 - 0:1:00

Everyone is welcome!TRANS is een Nederlandse tijdschrift gemaakt door, voor en over transgender personen. Dit tijdschrift over genderidentiteit is tot stand gekomen in een educatief project, waarbij amateurjournalisten begeleid worden door mediaprofessionals. 
 


Het is een initiatief van TransAmsterdam en Stichting Inclusief. Het honderd pagina's tellende tijdschrift bevat interviews met bekende en minder bekende transgender personen, essays, reportages, columns en besteedt aandacht aan kunst en cultuur.
TRANS is online en via de boekhandel te koop: www.transmagazine.nl


 TransPride 2017


Fotograaf Erzsi Molnar

No comments:

Post a Comment